INTRODUCING:
DE NIEUWE
JEEP COMPASS

NU VANAF € 31.900
PRIVATE LEASE VANAF
€ 449* P.M.

*60MND/10.000KM

NIEUWE MOTOREN:
LAGERE CO2 UITSTOOT 


De nieuwe Compass met Uconnect™ Services, nieuwe turbo-benzinemotoren en tot 1750 kg trekgewicht. Met de nieuwe Jeep Compass rijd je efficiënter dan ooit! Nu ook verkrijgbaar met automaat en daarbij 150 pk aan vermogen, nieuwe kleuren en de mogelijkheid tot een zwart dak.

Nu beschikbaar vanaf € 31.900
of private lease vanaf € 449* per maand.

*60mnd/10.000KM


UCONNECT™ SERVICES:
O.A. MY-REMOTE AND MY-WIFI 


Volledige controle over uw Jeep®, zelfs op afstand, met Uconnect™ My Remote. Vergrendel, ontgrendel en vindt uw Compass waar u ook bent, stuur aanwijzingen naar het navigatiesysteem, stel een snelheidswaarschuwing of tijdsbeperkingen in en nog veel meer. Activeer My Wifi om gebruik te maken van WIFI voor extra vrijheid. 

TER ERE VAN 75 JAAR VRIJHEID
JEEP NIGHTEAGLE
LIBERTY EDITION


Op zoek naar een bijzondere uitvoering? Kies dan voor de Jeep Nighteagle Liberty Edition. Een limited edition van 100 met zwarte accenten, two tone lak (zwart dak) rijke uitrusting en bezegeld met een unieke "Liberty Edition" badge ter ere van 75 jaar vrijheid in Nederland.

De Jeep Compass Night Eagle Liberty Edition.
Verkrijgbaar vanaf € 35.900. 

Meer weten?

Vul het formulier in

Vul het formulier automatisch in via Facebook

De velden met een (*) zijn verplicht.

Toestemming
Na het lezen van de Privacyverklaring

Voor Marketing activiteiten
Voor Profiling activiteiten
*Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen. Alleen geldig bij deelnemende dealers.