JEEP RENEGADE NIGHT EAGLE: GEMAAKT VOOR ‘T AVONTUUR

Bent u klaar voor een nieuw avontuur? Stap dan in de Jeep® Renegade Night Eagle. De opwindende SUV met opvallend uiterlijk, bijzondere luxe en in het oog springende details. Praktisch, stijlvol, stoer en comfortabel tegelijk. De Night Eagle laat zich op elk gebied van zijn beste kant zien. En u kunt nog voor ‘t einde van dit jaar instappen en wegrijden. Het avontuur tegemoet.

 


NIGHT EAGLE:
TIJDELIJK V.A. € 25.990

De Jeep® Renegade Night Eagle mag gezien worden. Zowel van buiten als van binnen. Wat dacht u van gestileerde Jeep®-grille, 18-inch lichtmetalen zwart glanzende velgen, grilleringen, mistlampomlijsting, dakrails, en speciale badges in glanzend zwart? En van het Infotainmentsysteem met 5-inch touchscreen, de navigatie, airco, parkeersensoren, ABS en Cruise Control? Alles wat u nodig heeft, toch? Maar wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

 

NIGHT EAGLE LIMITED:
EXTRA LUXE V.A. € 28.990

Op zoek naar nog meer luxe, comfort en veiligheid? Ontdek de slechts in beperkte aantallen beschikbare Night Eagle Limited. In de basis is deze versie een Night Eagle, maar met zoveel extra’s dat uw voordeel kan oplopen tot € 6.172. Zo heeft u al vanaf € 28.990 ook nog eens parkeersensoren voor & achter, Forward Collision en Lane Departure waarschuwingssystemen, infotainment systeem met 6.5-inch touchscreen, navigatie, Uconnect LIVE®, DAB-radio, Bluetooth®, een premium Hi-Fi audio systeem met 6 speakers, een 7-inch kleurendisplay en dualzone airconditioning. Benieuwd naar het aanbod? Vraag een offerte aan of neem contact op met uw dealer.Meer weten?

Vul het formulier in

De velden met een (*) zijn verplicht.


TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET


Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.


Door op VOLGENDE STAP te klikken geef ik FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag. Bekijk ook de verdere

toelichting

.

TOELICHTING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

DOEL VAN EN PROCEDURE VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden verwerkt om:

a) de eerder door u geselecteerde en aangegeven dienst te verlenen (hierna: "de Dienst") en om FCA Netherlands B.V. in staat te stellen om enquêtes met betrekking tot de genoemde Dienst uit te voeren;

b) mits u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, commerciële en/of andere promotionele informatie te verstrekken, alsmede om met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten van FCA Netherlands B.V. reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen, en om marktonderzoeken uit te voeren;

c) met uw uitdrukkelijke toestemming, een profiel op te stellen aangaande uw gedrag, gewoonten en geneigdheid om aankopen in de automobielsector te verrichten, dit met het oog op het verbeteren van de dienstverlening door FCA Netherlands B.V.;

d) met uw uitdrukkelijke toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, deze persoonsgegevens door te geven aan derden die verbonden zijn aan of gelieerd zijn met FCA Netherlands B.V. , en ook aan hun partners, met het oog op de verwerking van die gegevens voor commerciële en/of promotionele informatiedoeleinden, alsmede om reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten, of om marktonderzoeken uit te voeren.

De gegevens worden al dan niet geautomatiseerd verwerkt, en, meer in het bijzonder, ook per post of e-mail, telefoon (met inbegrip van geautomatiseerde telefoongesprekken, sms, mms etc.), fax en ieder overig elektronisch kanaal (bijv. websites en mobiele apps).


GEVOLGEN VAN HET NIET VERSTREKKEN VAN GEGEVENS

Het verstrekken van persoonsgegevens geschiedt optioneel. Echter, zonder de verplichte gegevens (die gemarkeerd zijn met een asterisk) zijn wij niet in staat om de geselecteerde Dienst te verlenen en om uw identiteit op juiste wijze vast te stellen. Zonder de overige gegevens (die niet als verplicht zijn gemarkeerd) kan de betreffende Dienst wél worden geleverd.

DERDEN DIE TOEGANG TOT UW GEGEVENS KUNNEN HEBBEN

Uw persoonsgegevens kunnen verwerkt worden door FCA Netherlands B.V. en/of andere rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, binnen of buiten de EU met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

DERDEN AAN WIE UW GEGEVENS DOORGEGEVEN KUNNEN WORDEN

Uw persoonsgegevens kunnen aan derden worden doorgegeven in verband met het nakomen van wettelijke verplichtingen, op sommatie van bevoegde overheidsinstanties of om een wettelijk recht uit te oefenen.
Gegevens kunnen ook, met uw toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, aan derden worden doorgegeven in overeenstemming met hetgeen hieromtrent in punt d) van de Toelichting is bepaald.


DOORGIFTE NAAR LANDEN BUITEN DE EU

Het is mogelijk dat FCA Netherlands B.V. en/of rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, uw gegevens binnen of buiten de EU laten verwerken, met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

DE VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING VAN DE GEGEVENS

FCA Netherlands B.V. of FCA Italy SpA, is de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens.

UW RECHTEN

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, op onmiddellijke correctie of verwijdering van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, om het gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële of marketingdoeleinden te weigeren, en daarnaast om een bijgewerkte lijst op te vragen van alle bewerkers van dergelijke gegevens, waartoe u een schriftelijk verzoek kunt richten aan FCA Netherlands B.V.,Postbus 203, 1170 AE, Badhoevedorp of door of een email te sturen naar Customerrelations.nl@fiat.com.