Nuova Fiat 500

MØD DEN HELT NYE JEEP® COMPASS

Den nye Jeep® Compass løfter dig op fra af det kortlagte landskab, og ud på en rejse fyldt med design, teknologi og råstyrke. Mød verden med ny inspiration. Mød Compass.

PREMIERETILBUD

SPAR OP TIL 72.000 KR. PÅ DEN EKSKLUSIVE FIRST EDITION

Til Danmarkspremieren har vi et begrænset antal særudgaver spækket med ekstraudstyr. De byder udover udstyret på en Limited blandt andet på integreret navigation, HiFi lydsystem fra Beats, lædersæder, tonede ruder og 18" alufælge – samt en kraftfuld 170 hk dieselmotor, 4x4 og 9-trins automatgear. Der er også store besparelser at hente på 170 hk benzinudgaven og på en 120 hk diseludgave af First Edition.

Compass First Edition 2.0 Diesel 170 hk AT9 4x4 523.980 Kr. Så længe lager haves.
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel 17,5 km/l. CO­2-udledning 148 g/km. Den viste bil er med ekstraudstyr

JEEP® COMPASS FÅS FRA 358.980 KR. INKL. LEV.

EKSTREMT VELUDSTYRET SOM STANDARD

Vi overdriver ikke når vi siger at der selv i standardudgaven er tale om en bil med ekstremt meget udstyr for pengene – her løfter vi sløret for blot nogle få af de vigtigste features der kommer som standard:

- XENONLYS FOR OG LED LYS BAG
- EL-BAGKLAP MED AUTOMATISK ÅBNING
- KEYLESS GO
- 17” ALUFÆLGE
- TAGRÆLING

- ADAPTIV FARTPILOT
- TO-ZONE KLIMAANLÆG
- 7” UCONNECT ® HD SKÆRM
- APPLE CARPLAY OG DAB
- 7” FARVEDISPLAY INSTRUMENTERING

Den fulde liste af udstyr er alenlang og skal opleves i virkeligheden - mød Compass hos de danske forhandlere

 • Design interni nuova 500 bianchi
 • Design interni nuova 500 rossi

DIESEL ELLER BENZIN

TIL SAMME PRIS

Hos Jeep® har vi gjort det nemt for dig at vælge en bil der matcher dit individuelle kørselsbehov. Om du har et kørselsmønster hvor du dagligt pendler langt er det måske passende med en dieselbil der kører længere på literen. Omvendt hvis du kører overvejende korte ture og meget kø- eller bykørsel - så er det muligvis oplagt med en benzinudgave.

Uanset om dit behov lægger op til det ene eller andet kan du få en Compass Limited 1.6 Diesel 120 hk eller 1.4 Benzin 140 hk fra 358.980 kr. inkl. lev.


Brændstoføkonomi v. blandet kørsel (Diesel – Benzin): 22,7 – 16,1 km/l. Co2-udledning 117 - 143 g/km.
Den viste bil er med ekstraudstyr.JEEP® COMPASS PRIVATLEASING

Nu kan du også privatlease en Jeep® Compass

Med privatleasing af Compass får du en bil der er spækket med udstyr, til en yderst attraktiv månedelig ydelse der gør dig klar til at køre foråret i møde uden bekymringer.

Jeep® Compass tilbyder privatleasing af to forskellige modeller.

Jeep® Compass 1.4 MAIR Turbo 170 hk 4x4 AT9 - Benzin
MÅNEDLIG YDELSE 5.995 kr.
1. GANGSYDELSE 19.995 kr.
LØBETID 36 mdr.
KM I PERIODEN 45.000
SAMLET PRIS I PERIODEN 235.815 kr.


Privatleasing via FCA Capital Danmark af Jeep® Compass 1.4 MAIR Turbo170 hk 4x4 AT9. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejer afgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Km/l v. blandet kørsel: 14,5 CO2-udledning: 160 gr/km.

Jeep® Compass 2.0 MJT Turbo 170 hk 4x4 AT9 - Diesel
MÅNEDLIG YDELSE 6.395 kr.
1. GANGSYDELSE 19.995 kr.
LØBETID 36 mdr.
KM I PERIODEN 45.000
SAMLET PRIS I PERIODEN 250.215 kr.


Privatleasing via FCA Capital Danmark af Jeep® Compass 2.0 MJT 170 hk 4x4 AT9. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejer afgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Km/l v. blandet kørsel 17,5 CO2-udledning 148 gr/km

 • Esterni nuova 500 retro
 • Esterni nuova 500 fronte
 • Esterni nuova 500 fanali
 • Esterni nuova 500 luci

ROBUST PERFEKTION

RÅSTYRKE OG ELEGANCE

De trapezformede hjulkasser og markante beskyttelseslister fuldender det aggressive og muskuløse udtryk. Opdateringen af den ikoniske kølergrill får den nye Jeep® Compass et frisk og innovativt look.

Det dynamiske design forstærkes af en markant kromskinne, der smyger sig elegant omkring side- og bagruder og skaber en sofistikeret kontrast til det rå ydre.

 • Interni nuova 500
 • Design interni nuova 500 bianchi
 • Design interni nuova 500 rossi
 • Interni nuova 500
 • Interni nuova 500

TECH ATTITUDE

ALT UNDER KONTROL

Den nye Uconnect 8.4” NAV der fås som ekstraudstyr giver en række håndfrie kommunikations-, underholdnings- og navigationsmuligheder. Den store touchskærm af høj kvalitet understøtter multi-touch og er med Apple CarPlay.

I Compass finder du også et stort yderst avanceret 7”display med instrumentering i fuld farve og mulighed for brugertilpassede informationer.

* Skal udfyldes

 • SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

  Efter at have læst

  Informationsskrivelsen

  vedrørende behandling af indtastede personhenførbare oplysninger, f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse,. (herefter ”Personlige oplysninger”).

  SAMTYKKEERLÆRING I HENHOLD TIL PERSONDATALOVEN

  FORMÅL MED OG PROCEDURE I FORBINDELSE MED BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
  De indtastede personhenførbare oplysninger (herefter Personlige oplysninger), f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse, som du har valgt at afgive, vil blive behandlet med henblik på følgende: a) At levere de tidligere valgte og angivne serviceydelser ( herefter "Serviceydelser”) samt med henblik på at tillade FCA Denmark A/S at gennemføre undersøgelser med hensyn til de førnævnte Serviceydelser; b) Med dit udtrykkelige samtykke at kunne levere informationer af kommerciel og/eller salgsfremmende karakter samt fremsendelse af reklamemateriale, at kunne tage del i direkte salgsaktiviteter eller interaktiv kommerciel kommunikation eller at kunne gennemføre markedsundersøgelser vedrørende Fiat Chrysler Automobiles (FCA) produkter og services (omfatter alle produkter og services fra varemærker kontrolleret af FCA); c) Med dit udtrykkelige samtykke at kunne tegne en profil af din forbrugeradfærd og –tilbøjeligheder indenfor bilindustrien, kørevaner samt brug af hjemmesider med henblik på at forbedre de Serviceydelser, som tilbydes af FCA Denmark A/S; Dataene vil blive behandlet i trykt, automatiseret eller telematisk format og især via almindelig eller elektronisk post og telefon, herunder automatiserede telefonopkald, SMS, MMS etc., fax og enhver anden elektronisk kanal, f.eks, hjemmesider, mobile apps.

  KONSEKVENSER AF UNDLADELSE AF AFGIVELSE AF OPLYSNINGER
  Det er valgfrit, om du ønsker at afgive dine personlige oplysninger. Uden de obligatoriske oplysninger (markeret med en stjerne) vil vi dog hverken være i stand til at levere den serviceydelse, du har anmodet om, eller identificere dig på korrekt vis. Vi kan imidlertid godt levere Serviceydelsen uden at have de resterende oplysninger, som ikke er markeret som obligatoriske.

  TREDJEPART, SOM KAN FÅ ADGANG TIL DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
  Dine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S’s autoriserede forhandlere eller serviceværksteder og/eller behandles af andre juridiske personer, som handler på vegne af FCA Denmark A/S under specifikke kontraktmæssige forpligtelser, som er placeret i EU-medlemslande, med de begrænsninger, som lovgivningen foreskriver.

  De Personlige oplysninger, som du har afgivet, kan blive anvendt af databehandlingsmedarbejdere, som er ansvarlige for administrationen af den serviceydelse, som du har anmodet om, og for administrationen af markedsføringsaktiviteter med tilknytning hertil, samt af databearbejdere eller virksomheder, som oplysningerne er blevet videregivet til, som angivet ovenfor. Behandlingen af de personhenførbare oplysninger vil foregå i overensstemmelse med Persondataloven og de i EU-direktiverne 95/46EF og 2002/58/EF indeholdte regler.

  TREDJEPART, SOM DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER KAN BLIVE VIDEREGIVET TIL
  FCA Denmark A/S kan i særlige tilfælde være forpligtet til at videregive dine Personlige oplysninger i forbindelse med opfyldelse af juridiske forpligtelser, på beordring af offentlige myndigheder eller for at udøve en juridisk rettighed.

  DATAANSVARLIG
  Dataansvarlig er FCA Denmark A/S.

  DINE RETTIGHEDER
  Du har ret til at få adgang til dine personlige oplysninger, at opnå hurtig korrektion eller sletning af enhver form for oplysninger, som anvendes i strid med lovgivningen, at nægte anvendelse af dine personlige oplysninger i forbindelse med kommercielle eller markedsføringsmæssige formål, at tilbagekalde dit samtykke helt eller delvist, samt desuden at anmode om en komplet, opdateret liste med alle behandlere af denne slags oplysninger ved at rette skriftlig henvendelse til FCA Denmark A/S, Hovedvejen 208, 2600 Glostrup.


  til markedsføringsaktiviteter

  Autorisation til, at mine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S til de i Informationsskrivelsens punkt b) omhandlede markedsføringsmæssige og salgsfremmende formål ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen, på tryk, i automatiseret eller elektronisk format og især via almindelig eller elektronisk post og telefon, herunder automatiserede telefonopkald, SMS, MMS etc., telefax og enhver anden elektronisk kanal, f.eks. hjemmesider og mobile apps.


 • til profileringsaktiviteter.

  Autorisation til, at mine Personlige oplysninger kan anvendes af FCA Denmark A/S til de i Informationsskrivelsens punkt c) omhandlede profileringsformål vedrørende – for eksempel; forbrugeradfærd og -tilbøjeligheder, kørevaner og brug af hjemmesider (listen er ikke udtømmende).

  Ved at klikke SEND-knappen bekræfter jeg, at jeg anmoder om de serviceydelser, som er nævnt i Informationsskrivelsens punkt a), og jeg giver samtidig mit samtykke til, at mine personlige oplysninger anvendes med de formål for øje, som serviceydelserne omfatter, og ved brug af de bearbejdningsmetoder, som er nævnt i Informationsskrivelsen.